Vier je kinderfeestje bij ToBe in het Energiehuis

0
209

DORDRECHT – Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen in het nieuwe jaar hun kinderfeestje vieren bij ToBe in het Energiehuis. ToBe zorgt voor een onvergetelijke verjaardag met een feestelijke ontvangst en een creatieve workshop Theater, Zang of Kunst & Design. De workshops worden gegeven door professionele vakdocenten in de mooie studio’s van het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

Bij binnenkomst ontvangt ToBe de kinderen met slingers en bekertjes limonade. Dit is het moment om cadeautjes te geven, de jarige krijgt ook een presentje van ToBe. Voor de volwassenen is er koffie en thee. ToBe zorgt voor bordjes en bestek voor wie taart of lunch meeneemt. Na 30 minuten start de workshop. Per thema zijn er van tevoren verschillende workshops om uit te kiezen, bij Theater onder meer uit “Piratenboot” of “Op avontuur in het bos” en bij Kunst & Design voor “Vilt Beestje” of “Experimenteren met verf”.

Tijd en aantal kinderen
De duur van de workshops Theater en Zang is 60 minuten en die van Kunst & Design 90 minuten. Een kinderfeestje bij ToBe duurt dus 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van de workshop. Er is plaats voor maximaal 15 kinderen, inclusief de jarige, en 2 begeleiders.

Datum en workshop kiezen
Op tobe.nl/kinderfeestje staat een overzicht van alle Kinderfeestjes die te bestellen zijn. De data, tijden en thema’s heeft ToBe al ingepland en zijn direct online te bestellen tegen een vaste prijs. De prijs van een kinderfeestje met Theater of Zang is €200,- en de prijs van Kunst & Design is €230,- (incl. materiaal).