Wethouders zijn te gast bij Praatpaal

0
357

PAPENDRECHT – Dinsdag 29 november om 20:00 uur is er een nieuwe Praatpaal Papendrecht op Papendrecht FM. Deze aflevering gaat over duurzaamheid en afval in de gemeente Papendrecht.

Worden we als Papendrecht steeds duurzamer? Hoe helpt de gemeente de inwoners hierbij? Wat doet de gemeente zelf? Hoe werkt het nieuwe afvalophaalsysteem? Wanneer is het gereed? Wat gebeurt er met het opgehaalde afval? Deze vragen komen aan de orde tijdens dit programma.


Te gast zijn wethouders Arjan Kosten van de SGP en Arno Janssen van het PAB.

Praatpaal Papendrecht, lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde en René van Engelen: iedere dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM. Te beluisteren via de website van RTV Papendrecht, in de ether op FM 105.0 MHz. en (in Papendrecht en weide omgeving) natuurlijk via uw digitale provider.