Fietser om het leven gekomen op Oranjelaan in Dordrecht

0
287
Foto: RTV Dordrecht

DORDRECHT – Op de Oranjelaan bij de Prins Hendrikbrug in Dordrecht is bij een zware botsing tussen een auto en een fietser donderdagochtend om 07: 30 uur de fietser om het leven gekomen. De automobilist is aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een ongeval met dodelijke afloop. Hij zou betrokken zijn geweest bij een straatrace vanaf de verkeerslichten bij de Noordendijk. Een tweede auto zou zijn doorgereden.

Foto: RTV Dordrecht

De Oranjelaan is waarschijnlijk nog heel donderdagochtend afgesloten in verband met het onderzoek. De politie probeert te achterhalen wat er precies gebeurd is en roept getuigen op zich te melden. “Er waren op het moment van het ongeval veel mensen op de weg en daardoor waren veel mensen getuige van de aanrijding. We vragen hen om contact met ons op te nemen. Ook met mensen die (deurbel)camerabeelden hebben, komen we graag in contact”, laat een woordvoerder weten.

De politie heeft laten weten dat het slachtoffer een 60-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam is.

Dit verhaal is afkomstig van onze mediapartner RTV Dordrecht.
Dit artikel is aangepast om 16:50 uur.