Praatpaal Papendrecht spreekt met oppositiepartijen

0
215

PAPENDRECHT – Dinsdagavond besteedt het programma Praatpaal Papendrecht weer aandacht aan ontwikkelingen in de Papendrechtse politiek. Ditmaal veel aandacht voor de oppositie.

Volgens D66 is het budgetrecht van de gemeenteraad geschonden. Het gaat om een bedrag van zes ton. Het college van B&W denkt daar anders over. Te horen zijn delen uit delen het debat in de Commissie ABZ van 21 november. In de raadsvergadering van donderdag 8 december is er een vervolg van dit debat.

GroenLinks heeft tegen de begroting gestemd omdat het collegeprogramma nog niet klaar is en dus nog niet opgenomen is in de begroting 2023. Het college heeft hier uitleg over gegeven. Tijdens de uitzending gaan we in gesprek met Chris Grimmius van GroenLinks waarom hij tegen heeft gestemd.


Praatpaal Papendrecht, lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde en René van Engelen: iedere dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM. Te beluisteren via de website van RTV Papendrecht, in de ether op FM 105.0 MHz. en natuurlijk via uw digitale provider.