Volgspot Drechtstreek – december 2022

0
417

PAPENDRECHT – Een nieuwe ‘Volgspot Drechtstreek’ met heel veel muziek werd afgelopen woensdag 7 december opgenomen in de Biesboschhal in Dordrecht.

Presentator Peter de Liefde ontving het sprankelende duo ‘Beth&Flo’; twee op het conservatorium afgestudeerde pianisten die geweldig klassieke muziek spelen met een lichte, verrassende, soms absurdistische twist. Zij wisten daarmee door te dringen tot de finale van het ‘Amsterdams Kleinkunst Festival’. Op vrijdag 13 januari spelen zij hun voorstelling ‘Niet Wat Je Denkt’ in ‘Theater Cascade’ in Hendrik Ido Ambacht. Een aanrader.

Ook schoof aan tafel aan Mark Vonk, bestuurslid van ‘Muziekvereniging Excelsior’ in Papendrecht, om o.a. te vertellen over de komende kerst- en nieuwjaarsuitvoeringen van het orkest in ‘Theater De Willem’ in Papendrecht resp. op 23 december en 14 januari a.s.

We werden gastvrij ontvangen door Senol Ünlütürk, de toneelmeester van ‘Theater De Willem’ die ons alle hoeken van het theater heeft laten zien en vertelde wat er allemaal op het lijstje van werkzaamheden van de toneel meester staat.

Het KleinKunstEnsemble Peter de Liefde trad twee keer op, recensent Florian komt weer met een geweldige tip en we tonen de agenda tot halverwege januari van de drie grotere theaters in de Drechtstreek: ‘Cascade’, ‘De Willem’ en ‘Kunstmin’, gevolgd door een aantal trailers van enkele te verwachten voorstellingen.

‘Volgspot Drechtstreek’ is een programma van ‘Via Cultura’ en ‘RTV Papendrecht’.