Knotploeg De Kievit zoekt vrijwilligers

0
219

PAPENDRECHT – Het knotseizoen is weer van start gegaan voor de knotploeg De Kievit. Dit jaar staat de ploeg voor de grote uitdaging om ruim 1800 wilgen te knotten. Die klus moet geklaard zijn vóór 15 maart volgend jaar; de start van het broedseizoen. De vrouwen en mannen van de Kievit gaan deze uitdaging graag aan en zullen deze klus voor geplande datum dan ook gaan klaren.

Alle handen zijn daarbij welkom. Zonder voldoende vrijwilligers wordt de uitdaging wel heel groot.
Op korte termijn heeft de ploeg ook kettingzagers nodig. Twee van de zagers hebben de knotploeg verlaten en met de hand zagen is onbegonnen werk.

Hebt u interesse om een steentje bij te dragen? Dan bent u van harte welkom op de maandag-, woensdag- en zaterdagochtend. De groep verzamelt dan vanaf 7:30 in het Streeknatuurcentrum van de Natuur en Vogelwacht aan de Matenaweg 1, waarna ze om 8:00 uur vertrekken. Rond 11:15 uur is men terug op het centrum. U kunt contact opnemen met de coördinator van de knotploeg, Nik Blom: (0184) 652 249.