Ice Break wordt een winterwonderland in Papendrecht

0
537
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Dani Munoz van FitKidz en Mark van Rijswijk van TOP Tennis & Padel hebben de handen ineen geslagen en voor drie weken een groot winters evenement georganiseerd, namelijk Ice Break.

Op het complex van TOP wordt een grote overdekte schaatsbaan opgebouwd en de padelbanen worden voorzien van maar liefst tien springkussens.

De rest van het park wordt omgetoverd tot een ‘winterwonderland’, met kerstbomen en echte sneeuw van een sneeuwmachine. Ook is er op zes avonden een sfeervolle kerstmarkt.

De toegang tot het complex is gratis, maar voor het schaatsen op de schaatsbaan of lekker springen op de springkussens betaalt men 10 euro. Hierbij krijgt men een bandje wat de gehele dag geldig is.

Er zijn ook speciale doelgroep momenten tegen een aangepast tarief. Iedere maandag van 18:30 tot 20:00 uur is het disco-avond voor kinderen tot en met 12 jaar (gratis entree), iedere donderdag is de schaatsbaan open van 20:00 tot 23:00 uur voor de jeugd (entree € 7,50), iedere dinsdag van 9:00 tot 10:00 uur is er vrij entree voor mensen met een beperking en iedere dag is er tussen 17:30 en 18:30 uur een ‘prikkelarm’ uur schaatsen, dus zonder muziek en lichtshow (entree € 5,00). Iedere maandag, donderdag en vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur kunnen kinderen tot en met 5 jaar schaatsen (entree € 5,00). Op alle andere uren is de baan vrij beschikbaar.

Speciale activiteiten op het complex zijn: bingo-avond op 27 december en 3 januari, iedere woensdag een ‘meeleeftheater’, iedere woensdagavond een ’50-plus-avond’ met sjoelen, poolen en dansen, en op 23 december een après ski-feest. In de week voorafgaand aan Kerst wordt de baan gebruikt voor schoolschaatsen.

Dani Munoz: “Ice Break wordt dé sensatie van de winter in Papendrecht! Sponsors en kraamhouders kunnen zich nog altijd aanmelden. Het huren van een kraam voor catering kost 100 euro per dag en non-food kost 50 euro per dag.”

Het complete programma is te bekijken op www.top-tennis.nl en www.fit-kidz.nl