Muziektent in route lichtjesfeest

0
348

PAPENDRECHT – Op donderdag 15 en vrijdag 16 december wordt voor de 13e keer het traditionele Lichtjesfeest gehouden, mogelijk gemaakt dankzij de inzet van ontelbaar veel vrijwilligers onder andere van de kerken.

Het thema voor dit jaar is: Laat je licht schijnen. De avondwandeling voor jong en oud zal in het teken staan van het komende Kerstfeest. Deelname is gratis, vertrek tussen 18:30 en 19:30 uur vanaf de Markt. Onderweg zijn mooie optredens en voorstellingen te zien en te beluisteren.

In tegenstelling tot wat op de plattegrond met de route van de organisatie (klik op deze link) staat vermeld, maken de deelnemers wél een rondje rondom de muziektent, die ook nu weer mooi is verlicht door vrijwilligers van Dorpsbehoud.

Stichting Dorpsbehoud heeft – evenals in diverse voorgaande edities – haar muziektent gratis beschikbaar gesteld. Tussen ongeveer 19:00 en 20:15 uur zal de Kerstband van Muziekvereniging Excelsior Rotterdam de muziek verzorgen in de muziektent. Uiteraard ie iedereen welkom om naar deze muziek te komen luisteren.