Elly Kranendonk wint Groot Papendrechts Dictee 2022

0
304
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – De 19e editie van het Groot Papendrechts Dictee op donderdagavond 8 december is gewonnen door Elly Kranendonk. In het sfeervolle Denksportcentrum bleek zij de minste fouten te hebben gemaakt van alle deelnemers.

Het was zeker niet het makkelijkste dictee dat de Papendrechtse Hans Verzijl de mensen voorschotelde en dat de titel had “Een bont gezelschap”.

De gezelligheid was er niet minder om en de uitleg voor veel mensen erg leerzaam. Wil Vierboom en Ben Elshout eindigden als tweede, respectievelijk derde.

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn geweest om aan het Dictee deel te nemen: het Dictee is inclusief de uitleg terug te horen via de website van de Culturele Raad Papendrecht, www.cultureleraadpapendrecht.nl.

In 2023 vindt de jubileumeditie plaats.