Praatpaal praat over Kerstconcert Les Chantres

0
279

PAPENDRECHT – Dinsdagavond 13 december is er om 20:00 uur weer een Praatpaal Papendrecht. Deze week gaat het onder meer over het Kerstconcert van Interkerkelijk Koor Les Chantres. Zij starten hiermee een reeks van concerten.

Deze concertreeks is een zogenaamd drieluik, met als overkoepelend thema Prepare Ye The Way. Het tweede concert van deze reeks valt In de Passie-Paastijd en zal op zaterdag 8 april 2023 worden gegeven. Aan dit concert zal de bekende solist Sharon Kips meewerken. Het laatste concert is het Hemelvaart-Pinksterconcert dat gehouden wordt op woensdag 24 mei 2023.

Te gast in de studio van RTV Papendrecht zijn twee leden van Les Chantres, onder wie de drummer van de band. We horen ook enkele nummers die verband houden met het concert.


Prepare Ye The Way
: op vrijdag 23 december om 20:00 uur in de Bethlehemkerk. De toegang is gratis, er is een collecte bij de uitgang voor de onkosten.

Verder is er een kort interview met wethouder Sophia de Keizer en raadslid Trijntje van Es over de afgewezen motie van afkeuring in de raadsvergadering van 8 december. Uiteraard is er ook de vaste column van Peter de Liefde en zijn er diverse kerstnummers te horen, uitgezocht door René van Engelen en Gerrit de Ruiter.

Praatpaal Papendrecht is een lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde en René van Engelen, iedere dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM 105.

Te beluisteren via de website van RTV Papendrecht, in de ether op 105.0MHZ. in de Drechtsteden en de Alblasserwaard en natuurlijk via uw digitale provider.