“Kerstfeest in de Grote Kerk” met Drechtstedenkoor ‘Praise Him’

0
300

DORDRECHT – Chr. Gem. Drechtstedenkoor ‘Praise Him’ is blij. Het koor, dat onder de enthousiaste leiding van Jan Quintus Zwart staat, kan na 3 coronajaren weer zingen bij hun “Kerstfeest in de Grote Kerk”.

Ze hebben het gemist en daarom pakken ze dit jaar dan ook groots uit en wel met het vocaal mannenensemble Orpheus uit Lviv, Oekraïne. In de Dordtse Domkerk met zijn geweldige akoestiek, zal hun bijdrage bijzonder mooi klinken.

Tevens werken de gezamenlijke koren van Peter Burger mee. Noortje van Middelkoop (panfluit), Peter Burger (piano) en Marco den Toom (orgel) zorgen voor een instrumentale omlijsting van hoog niveau. Wouter Kolff, burgemeester van Dordrecht, verzorgt deze avond de schriftlezingen.

Uiteraard is er ook ruimte voor veel samenzang. Voor u weer naar huis gaat, kunt u nog genieten van warme chocolademelk of glühwein. Al met al belooft het een mooie avond te worden. Zet de datum dus in uw agenda: 22 december. Vanaf 19:30 is de kerk open en de avond begint om 20:00 uur. De toegangsprijs is 10 euro (uw kinderen tot 14 jaar zijn gratis).

Kaarten: info@praisehim.nl; www.praisehim.nl (concertagenda) en op 22 dec. in de kerk. Zolang de voorraad strekt.