Culturele Raad haalt Özcan Akyol naar Papendrecht

0
202

PAPENDRECHT – De sectie Letteren van de Culturele Raad Papendrecht verheugt zich op de komst van de veelzijdige schrijver Özcan Akyol op donderdagavond 2 februari. Özcan (bij een breed publiek nog meer bekend onder de naam Eus) is behalve schrijver, presentator en documentairemaker ook veelgelezen columnist bij het Algemeen Dagblad.

Op 2 februari komt hij praten over zijn meest recente roman Afslag 23, die sinds december in de boekhandel verkrijgbaar is.

Afslag 23 is de derde roman van de succesvolle schrijver Özcan Akyol. Net als Eus (2012) en Toerist (2016) is Afslag 23 een semi autobiografische roman. Ook dit keer weet hij de lezer weer te boeien met zijn originaliteit en scherpzinnigheid. Afslag 23 vormt een waardige toevoeging aan het oeuvre van een literair toptalent.

De avond begint om 20:00 uur en vanaf 19:30 uur is inloop mogelijk in het Denksportcentrum aan de Van der Palmstraat 12 in Papendrecht. Kaarten kosten € 7,50 en zijn te koop bij boekhandel Bruna, Meentpassage 7 of via www.cultureleraadpapendrecht.nl.