Kunstexpositie in het Streeknatuurcentrum van de NVWA

0
240

PAPENDRECHT – De leerlingen van de schilderklassen van Anja Uittenbogaard-Belder exposeren in centrum van de Natuur- en Vogelwacht aan de Matenaweg 1 in Papendrecht.

Iedere woensdagochtend, middag en avond komt een groep van 6 schilders naar het atelier van Anja Uittenbogaard om 2,5 uur te schilderen. Er wordt lesgegeven in alle facetten van het schilderen: kleuren mengen, compositie, perspectief, enz.

Anja legt uit: “Ik ben begonnen met een aantal leerlingen en nu zitten de klassen vol en wordt er met heel veel plezier geschilderd aan werkstukken met diverse thema’s. Als lerares ben ik enorm trots op mijn leerlingen en over de vorderingen die ze maken. In de expositie zijn de kunstwerken van bijna alle leerlingen te bewonderen.

Het werk is te bezichtigen op de openingstijden van het Streeknatuurcentrum. Dat is in de wintermaanden op zaterdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie: kijk op de website van Anja Uittenbogaard-Belder.