Lise van Maldeghem maakt overstap naar PKC

0
346
Foto: PKC

PAPENDRECHT – Met ingang van volgend seizoen maakt korfbalster Lise van Maldeghem de overstap van het Belgische Voorwaarts naar de selectie van PKC.

De 19-jarige speelster speelt sinds vorig seizoen bij Voorwaarts. Voorwaarts komt uit in de Belgische Topleague. Daarnaast is Lise ook onderdeel van het Belgische nationale team onder 21. Tijdens de Korfbal Challenge eind deze maand zal zij voor het eerst aansluiten bij de Diamonds, het nationale team van België.

Jan de Jager, manager topkorfbal bij PKC: “Wij zijn blij dat Lise besloten heeft volgend seizoen haar ambities na te streven bij PKC. Wij volgen Lise al een tijd en zien in deze Belgische (jeugd) international een groot talent. Wij hopen dat ze in navolging van haar Belgische voorgangers een succesvolle stap in haar korfbal carrière zal maken bij ons.”

Lise Maldeghem over haar overstap: “Ik kijk er ontzettend naar uit om volgend seizoen bij PKC te spelen. Het is altijd al een grote droom van mij geweest om bij PKC te kunnen spelen en nu komt deze droom ook werkelijk uit. Enkele jaren geleden kwam ik voor het eerst in contact met de club en werd de droom alleen maar groter.”