Energiehulp helpt mensen het huis energiezuiniger te maken

0
325

PAPENDRECHT – De gemeente wil voorkomen dat inwoners in Papendrecht deze winter in de kou zitten. Daarom biedt de gemeente Energiehulp aan. In korte tijd helpt de Energiehulp je gratis om je huis energiezuiniger te maken.

Tijdens een huisbezoek komt de Energiehulp komt niet met lege handen. Je krijgt gratis materialen zoals ledlampen, tochtstrips en radiatorfolie. De Energiehulp brengt die materialen gelijk bij jou thuis aan. Ook krijg je tips speciaal voor jouw huis en situatie.

Pascal

Wie zijn wij
Vincent, Chelan en Pascal wonen alle drie in een sociale huurwoning die slecht geïsoleerd was. Deze hebben ze zelf opgeknapt met energiebesparende materialen. Nu willen ze graag anderen helpen.

De Energiehulp is er voor iedereen die hulp kan gebruiken bij energie besparen. De hulp is gratis en je zit nergens aan vast.

Voor meer informatie: klik hier.