De nieuwste RegioTip van Wij Houden Het Hollands is Jan van Est

0
212

PAPENDRECHT – Het wekelijkse programma Wij Houden Het Hollands presenteert zijn nieuwste RegioTip. Het is Jan van Est met zijn nieuwe nummer ‘Kerst in heel het land’.

Jan van Est (Dordrecht, 23 mei1981) koesterde al op jonge leeftijd de wens zanger te worden. Hij deed op jeugdige leeftijd mee aan talentenjachten, waarmee hij ook prijzen in de wacht sleepte. Op zijn 15e nam hij zijn eerste single op, die hij huis aan huis verkocht. Hij heeft verscheidene singles en albums gemaakt, waaronder in 2007 de single ‘Bij jou’ en in 2008 de single ‘Laat me maar gaan’.

Wij Houden Het Hollands wordt uitgezonden op zondag van 12 tot 14 uur via meerdere lokale omroepen in onze regio: Papendrecht FM (105.0MHz.), MerweRadio (105.4MHz.), ATOS Radio ((106.1MHz.) en Radio Ridderkerk (105.7MHz.).