Studio De Witt weer vanuit Papendrecht

0
329
Foto: Hans Hulswit

PAPENDRECHT/DORDRECHT – Morgen komt Studio De Witt voor de vijfde maal live uit de studio van Papendrecht FM 105.
De volgende onderwerpen komen aan bod in het actualiteitenuur van 10.00u – 11.00u.

1.Het Vergeten Kind: dit is dit jaar het thema van Serious Request. De Dordtse muzikant Randy Derkhof, lid van Muziek Met Een Doel Collectief nam het nummer Jason op ten bate van het Vergeten Kind. Voordat het nummer te beluisteren is, eerst een gesprek met Daphne Schreuder van Het Vergeten Kind, Randy Derkhof en Michel Hordijk.

2.Chanoeka viering in Dordrecht
3.Dichter van Dienst: Wijlen dichter Wim Jilleba was dikwijls te gast bij Studio De Witt en in de laatste uitzending van dit jaar laten wij een opname van Wim Jilleba als Dichter van Dienst horen.

In het tweede uur is er de Politieke Stamtafel met
1. een interview met wethouder Peter Heijkoop over het door de gemeente Dordrecht ingestelde Crisis- en herstelfonds (5 miljoen euro) als robuuste steun aan sociaal-maatschappelijke activiteiten;
2.het raadsvoorstel ‘Maatwerk huisvesting’, dat deze week een agendapunt was in de gemeenteraadsvergadering. Het haalde nipt de meerderheid, maar het voorstel moet wel worden uitgewerkt alvorens men kan overgaan tot aankoop. In de uitzending een gesprek met portefeuillehouder Peter Heijkoop.
3.Dordrecht behoort tot de slechtste 16 gemeenten volgens een een onderzoek van RTL nieuws. En is ondermijning gevoelig. En aantrekkelijk voor de misdaad. PVV-er Dan van Leeuwen stelde hier vragen over aan het college.

Papendrecht FM is te ontvangen in de ether op 105.0 MHz. (ook in Dordrecht) en via uw digitale provider, zoals Ziggo en KPN. Op Drechtstad FM wordt de opname uitgezonden tussen 16.00 uur en 18.00 uur.