Man en honden vallen in het water

0
365
Foto: ERA Contour

REGIO – Drie honden zijn dinsdagavond samen met hun baasje in de Dordtse Riedijkshaven in het water gevallen. Hoe dat kon gebeuren is onduidelijk.

De hulpdiensten rukten massaal uit om te komen helpen. Zelfs een hondenbegeleider van de politie was nodig om de honden rustig te krijgen: “Ze waren erg beschermend richting hun baasje”, vertelde een woordvoerder van de veiligheidsregio. Toen de honden rustig waren, kon iedereen veilig op het droge worden geholpen.

Personeel van de ambulance heeft de slachtoffers nagekeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Of de man in het water viel en zijn honden meetrok of dat het precies andersom ging is niet bekend.
Ook de reddingboot van de KNRM rukte uit, maar die bleek niet nodig te zijn.

Dit is een verhaal van onze regiopartner Rijnmond.