Woonstijl en inrichten Volksuniversiteit

0
293

PAPENDRECHT – Ben je ook toe aan een verandering in je huis? Ben je op zoek naar een stijl waarbij je je goed voelt, zonder jezelf meteen op hoge kosten te jagen? Dan kunnen deze 4 lessen inspireren en een stap zijn naar een nieuwe opstelling of een andere manier van gebruik van meubels, accessoires, verlichting of kleuren.

Elke les bestaat uit een doe- en een informatief gedeelte. De eerste les al wordt uitgelegd dat alle zintuigen belangrijk zijn bij het bepalen van de sfeer waarin je je ’thuis voelt’. Je bepaalt je voorkeur door een mood-blad te maken met do’s en dont’s en je stelt je eigen huisparfum samen. Tijdens de 2e les ontwerpt je op schaal de ruimte die je zou willen aanpakken. Je krijgt daarbij uiteraard de nodige algemene aandachtspunten uitgelegd, maar ook persoonlijke tips. De 3e les worden verlichting en materialen behandeld en ga je aan de slag met het decoreren van een door jezelf gekozen accessoire. Iets wat past bij jouw stijl. De 4e les leer je welke verschillende woonstijlen er zijn en geef je kleur aan jouw zelfgemaakte accessoire.

Monique Coufreur (interieurontwerpster) hoopt met deze lessen haar cursisten een kans te geven zich niet gek te laten maken door allerlei populaire stijlen en vaak dure aankopen. Zij wil je leren dat je op zoek mag gaan naar een eigen stijl met spullen die voor jou belangrijk zijn of die je mooi vindt. Deze cursus is dus ook geschikt voor iedereen die iets wil veranderen zonder onmiddellijk te gaan verbouwen, voor wie groot of klein woont, voor wie nog moet starten met inrichten of voor wie leuk wonen al langer een hobby is.

Klik hier voor inschrijven.