Keramiek en boetseren Volksuniversiteit

0
207

PAPENDRECHT – Tijdens deze cursus kun je met je handen in de klei op je eigen manier aan de slag gaan met dit veelzijdige materiaal. In deze boetseercursus komen allerlei technieken van het werken met klei aan bod. Na een introductie bepaal je zelf wat je gaat maken, uiteraard onder begeleiding van docente Nathalie de Waard.

De werkstukken worden, als zij klaar en gedroogd zijn, door de docente gebakken in onze keramiekoven. Eventueel kunnen de objecten daarna nog worden geglazuurd. Als een werkstuk helemaal klaar is wordt het gewogen en wordt het gebruikte materiaal afgerekend met de docente.

De materiaalkosten hangen af van de grootte en het gewicht van het werkstuk. Ca. € 9,- per kilo voor de klei, glazuur en afbakken. De cursusprijs is dus exclusief de materiaalkosten, maar inclusief het gebruik van gereedschappen.

10 woensdagavonden
vanaf 11 januari 2023
van 19.30 – 21.30 uur
Cursusgeld: € 190,-

Tijdens deze cursus kun je met je handen in de klei op je eigen manier aan de slag gaan met dit veelzijdige materiaal. In deze boetseercursus komen allerlei technieken van het werken met klei aan bod. Na een introductie bepaal je zelf wat je gaat maken, uiteraard onder begeleiding van Nathalie de Waard.

Meer informatie en inschrijving, klik hier.