Warm gebaar voor alle 70-plussers van VV Papendrecht

0
243
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Ook in 2022 werd onder leiding van Guido Donk de traditie voortgezet om in de laatste dagen van het jaar de oudste leden van Voetbalvereniging Papendrecht te verrassen met een oudejaarspakket. Een viertal mobiele teams trok de wijken van Papendrecht en omstreken in om de pakketten te overhandigen aan meer dan 50 leden.

Een groot aantal sponsors was bereid gevonden om een keur aan artikelen en lekkernijen belangeloos ter beschikking te stellen. Zodoende was er, behalve een tweetal vrolijke plantjes, voor iedereen een krat gevuld met onder meer appels, sinaasappels, koekjes, kerststol, wijn, bier, frisdrank, avocado’s, pasta en natuurlijk de door VV Papendrecht-bakkers gebakken en oliebollen.

De attentie werd door iedereen in dank ontvangen. Enkele veel gehoorde reacties waren: “Wat fijn dat jullie nog aan mij denken” en “Doe ze op de club de hartelijke groeten van mij”. Die groeten zijn bij dezen overgebracht. En mocht u een van deze oudere leden al een tijd niet meer gezien hebben, zoek hem of haar dan eens thuis op. Dat wordt ongetwijfeld zeer gewaardeerd.