Binnenkort in Theater De Willem

0
263
Familiespel

PAPENDRECHT – Ook in het nieuwe jaar kunnen theaterliefhebbers hun hart weer ophalen bij Theater De Willem in Papendrecht. Een bomvol programma met voor ieder wat wils. Cabaret, muziek, toneel en familievoorstellingen.

Een greep uit het aanbod in januari:

Jacqueline Blom, Mark Rietman, Bas Hoeflaak en Annick Boer – Familiespel
Zaterdag 7 januari, 20:15 uur
Familiespel is een komedie over het samengestelde gezin. De rollen worden gespeeld door vier topacteurs met bijzondere dubbelrollen; ze spelen naast volwassen personages ook de kinderen, die in het kielzog van de keuzes van hun ouders, hier met elkaar opgezadeld zitten.

The Dutch Eagles – New Horizon (laatste kaarten)
Donderdag 12 januari, 20:15 uur
Een avond vol tijdloze muziek met de Eagles van de lage landen. New Horizon is de nieuwe show van The Dutch Eagles. Met gitaarsolo’s en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu. Verken samen met The Dutch Eagles een nieuwe horizon van de Amerikaanse country rock.

Slapstick – The Roaring Twenties
Vrijdag 13 januari, 20:15 uur
The Roaring Twenties komt naar het theater.

Muziekvereniging Excelsior – Nieuwjaarsconcert (laatste kaarten)
Zaterdag 14 januari, 20:15 uur
Een traditie die niet meer weg te denken is uit het culturele hart van Papendrecht, het nieuwjaarsconcert van Het Groot Orkest van Excelsior. Ook dit jaar trapt Excelsior het jaar muzikaal af met een nieuwe editie.

De Regels van Floor (8+)
Vrijdag 20 januari, 19:30 uur
Na de succesvolle boekenreeks van Marjon Hoffman en de met een Emmy Award bekroonde televisieserie, komt De Regels van Floor nu in het theater. Een familievoorstelling doorspekt met humor en herkenbare familieproblemen.

Meer info en ticketverkoop
Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterdewillem.nl of via 078-6158226. De kassa van het theater bevindt zich in Sportcentrum Papendrecht aan de Burgemeester Keijzerweg 110.