Jubilarissen VV Papendrecht geëerd

0
430

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Zoals elk seizoen werden aan het begin van het nieuwe jaar de jubilarissen van Voetbalvereniging Papendrecht in het zonnetje gezet. Voorzitter Hans Jonker had voor iedereen een woordje en
bevestigde vervolgens de bijbehorende speldjes en overhandigde bloemen aan de jubilarissen.

Dit jaar waren er drie leden 25 jaar lid, namelijk Rutger Karelse, Jordy Vervoorn en Raymon Suijker. Gerrit Landstra was alweer 40-jaar aan de club verbonden. Bert Duthler, Leen Holleman, Gert Markesteijn en Arie Boon vierden hun 50-jarig jubileum. Maar baas boven baas was Cees van der Stelt. De oud-speler van Zondag 1 is maar liefst 75 jaar lid van de club.

Felicitaties aan alle jubilarissen en dat ze nog vele jaren op het Slobbengors te zien zullen zijn.