Papendrecht op trainingskamp in Keulen

0
311
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Na een eerste seizoenshelft met 31 punten uit 11 wedstrijden is koploper Papendrecht de voorbereiding op de tweede seizoenshelft begonnen. Op vrijdag 6 januari verzamelde de groep zich op het Slobbengors voor een driedaags trainingskamp in het Duitse Keulen.

Tijdens het trainingskamp is er op vrijdagavond en zaterdagmiddag getraind. Volgens trainer Sturrus is er goed werk geleverd. Naast fysieke arbeid heeft de selectie vooral plezier gemaakt met elkaar. Op vrijdagavond werden potentiële uitgaansgelegenheden voor de zaterdag gescout. Tijdens het trainingskamp zijn de nodige spellen gespeeld. Een informatieve rondleiding door het stadion van FC Köln werd zaterdagochtend verzorgd door een medewerker van de voetbalclub. Een stadion waar 50.000 mensen in kunnen, maakt indruk. Met foto’s en filmpjes werd een en ander vastgelegd. De club en specifiek de selectie, bedankt de sponsoren voor hun steun en hoopt dat de contacten behouden blijven.

Het mag duidelijk zijn dat de selectie van VV Papendrecht klaar is voor de tweede seizoenshelft. De heren staan te popelen om promotie naar de eerste klasse af te dwingen. Op zaterdag 14 januari speelt Papendrecht voor de beker thuis tegen LRC. Op zaterdag 21 januari wordt de competitie hervat tegen Wilhelmina’26. De eerste thuiswedstrijd voor de competitie is de week erna, op 28 januari, tegen de huidige nummer 3, Roda Boys/Bommelerwaard.