Grote schade bij auto-ongeluk in Alblasserdam

0
347

ALBLASSERDAM – Een 50-jarige man uit Alblasserdam is vanochtend gewond geraakt bij een ongeval op de Haven in Alblasserdam. De man reed met zijn auto door de bocht, schoot over de middengeleider, kwam op het andere wegdek terecht en botste tegen een betonnen bolder. Vervolgens knalde hij met zijn auto tegen een reclamebord, waarna de auto tegen een betonnen pilaar van een appartementencomplex aan reed.

Uiteindelijk kwam de auto tot stilstand onder het appartementencomplex aan de Haven. Door het ongeval vloog een stuk beton van de bolder door de ruit van het pand van een naastgelegen makelaar.

Voordat de hulpdiensten arriveerden, renden diverse bewoners van het appartementencomplex naar buiten om eerste hulp te verlenen. De bestuurder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man had onder meer letsel aan zijn gezicht. Hulpdiensten vermoeden dat de man onwel werd terwijl hij achter het stuur zat. Dit scenario wordt door de politie nader onderzocht.

Dit is een verhaal van onze mediapartner Rijnmond.

Voor foto’s: klik hier.