VV Papendrecht gastheer voor de Wandelgroep Vitaliteit

0
345
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – In het kader van het Vitaliteitsakkoord Papendrecht zijn enkele wandelgroepen opgericht die wekelijks door de gemeente lopen. De Wandelgroep Vitaliteit VV Papendrecht is al ruim twee maanden actief. Zo’n 15 deelnemers wandelen elke woensdagochtend een leuk rondje in een ambiance waarbij gelijk sociale contacten ontstaan. Ter afsluiting wordt nagepraat met een bak koffie of thee in de kantine van VV Papendrecht. Uiteraard steunt VV Papendrecht dergelijke initiatieven graag en verzorgt dan ook de catering.

Lijkt het u ook leuk om, geheel vrijblijvend, mee te wandelen? Elke woensdag om 10:00 uur start de groep bij de ingang van het sportcomplex van VV Papendrecht op het Slobbengors, Industrieweg 3. Rond 11:00 uur staan de koffie en thee klaar in de kantine voor de nazit.