Workshop: “Kleur in je kleding”

0
160

PAPENDRECHT – Laat je binnenste stralen door jouw persoonlijke kleuren en kledingmodellen. Dit versterkt je zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke schoonheid en ondersteunt jouw manier van communiceren.

Workshop: “Kleur in je kleding”
In deze workshop ga je met elkaar ontdekken en ervaren welke kleuren het mooist bij jouw huid, haar en ogen staan, zijn dat juist de koele tinten of meer de warme tinten? Je gaat naar huis met een koel of warm kleurenpasje, dit ondersteunt je bij het winkelen. Extra: kleurenpasje 5 euro (zie materiaalkosten)

Trek zo mogelijk aan: Een topper waar je je mooi in voelt, we bespreken wat de kleur van dit kledingstuk met jouw huid, haar en ogen doet. Neem mee: een flopper waarvan je denkt: deze kleur vind ik mij niet goed staan, maar ik weet niet waarom.

Workshop: “Kledingstijl en kledingmodellen”
In deze workshop ga je met elkaar ontdekken en ervaren wat jouw kledingstijl is en krijg je inzicht in het belangrijkste sterke punt en aandachtspunt van jouw lichaam. Je gaat naar huis met een kaart met persoonlijke tips, dit ondersteunt je bij het winkelen. www.rebeccabaars.nl.

Trek zo mogelijk aan: Een topper waar je je mooi invoelt, we bespreken waarom het model van dit kledingstuk jou goed staat. Neem mee: Een flopper waarvan je denkt: dit model staat mij niet zo goed, maar ik weet niet waarom (er is een mogelijkheid om je om te kleden).

2 vrijdagochtenden op
3 en 10 februari
van 10.00 – 12.30 uur
Cursusgeld: € 55,- + € 5,- materiaal