Uitnodiging: kom met ideeën over betere verkeersveiligheid

0
165

PAPENDRECHT – Wie ideeën heeft om de verkeersveiligheid in Papendrecht te verbeteren, wordt door de gemeente hartelijk uitgenodigd naar de mobiele kraam over verkeersveiligheid te komen. Iedereen kan daar een sticker plakken op de juiste locatie en daar een idee bij schrijven.

Waar en wanneer?
Iedereen kan zijn/haar suggesties over verkeersveiligheid kwijt op de volgende data en locaties:
⁃ dinsdag 14 februari, 10.00-11.30 uur: gemeentehuis/bibliotheek
⁃ dinsdag 14 februari, 13.00-14.30 uur: winkelcentrum Westpolder
⁃ zaterdag 18 februari, 09.00-10.30 uur: VV Drechtstreek
⁃ zaterdag 18 februari, 11.00-12.30 uur: kinderboerderij De Papenhoeve

Op elke locatie deelt de gemeente een presentje uit aan de eerste 20 mensen die hun idee op het formulier schrijven. Met het presentje levert u (of uw kind) zelf al een mooie bijdrage aan de verkeersveiligheid.

Waarom deze uitnodiging?
De gemeente werkt aan een nieuw verkeersplan (ook wel mobiliteitsplan genoemd). Ze doet dat samen met inwoners, ondernemers en organisaties in Papendrecht. Zo zijn al veel reacties verzameld via een enquête, een brede bijeenkomst (op 14 november) en een team van interne en externe deskundigen.

Graag wil de gemeente nog meer input ophalen, gericht op de verkeersveiligheid.

Hoofdvraag is: welke locatie(s) zou de gemeente wat u betreft moeten aanpakken? Dat kan zijn voor voetgangers, scootmobiels, fietsers, scooters, auto’s, vrachtauto’s, bussen, enzovoort.

Wie geen gelegenheid heeft om naar de kraam te komen of liever digitaal meepraat, kan naar PuurPapendrecht.nl gaan en klikken op ‘Denk je mee’ en dan op Mobiliteitsplan.