Jan Heijkoop in Studio De Witt

0
224
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Rijkswaterstaat over de Hel- en Zuilespolder, de schietpartij in Zwijndrecht, Jan Heijkoop en discussie rondom het asielzoekerscentrum in Dordrecht: radioprogramma Studio De Witt zit zaterdag weer bomvol actualiteiten. De uitzending is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM.

Jan Heijkoop schuift bij presentator Ben Corino aan als hoofdgast. Heijkoop is de waarnemend burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht én Alblasserdam.

Daarvoor komen er nog verschillende andere onderwerpen aan bod in Studio de Witt. Corino interviewt schrijfster Marion Bloem en brengt ons alles bij over de Dordtse informatiemarkt en de schietpartij in Zwijndrecht. Corrado Francke praat de luisteraar bij over de actualiteiten rondom FC Dordrecht.

Het derde uur wordt alleen uitgezonden door Drechtstad FM: hierin hoort u de (Dordtse) Politieke Stamtafel.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM. Dat kan op 105.0 MHz. in de ether en via onze webstream. Kunt u niet luisteren? Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM 105. Het programma wordt op Drechtstad FM uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur.