Man steekt lopend A16 over

0
257
Archieffoto: Corrado Francke

REGIO – Zomaar de A16 over wandelen, dat is niet zo’n slim idee. Toch deed een man dat vorige week. Op de website Dumpert is zaterdagmorgen een video geplaatst waar te zien is hoe hij redelijk rustig een goed moment kiest om tussen de voorbij razende auto’s doorschiet. Het voorval is gefilmd met een dashboardcamera.

Het gaat mogelijk om de verwarde man naar wie de politie vorige week maandag zocht. Toen werd hij niet gevonden.

Rijbewijs ingevorderd
En een 27-jarige Dordtenaar is zijn rijbewijs kwijt nadat hij met 200 kilometer per uur achter het stuur was gesnapt, meldt Omroep Brabant. De man werd gisteren op de A59 tussen Waspik en Waalwijk van de weg geplukt. Op dat wegdeel is 100 kilometer per uur toegestaan, dus hij reed twee keer zo hard. De Dordtenaar moet binnenkort voor de politierechter verschijnen.

Dit is een verhaal van onze mediapartner RTV Dordrecht.