Diverse voorstellingen in De Willem

0
286

PAPENDRECHT – Deze voorstellingen zijn binnenkort te zien in Theater De Willem:

René van Meurs – 2636
Zaterdag. 4 februari, 20:15 uur
Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten altijd bomvol steengoede grappen. René is kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig. Hij maakt ’theater als troost in optima forma’, zoals Trouw over zijn vorige voorstelling schreef. In zijn vijfde programma zet hij deze lijn onverminderd voort.

Brothers in Band – Very Best of Dire Straits
Donderdag, 9 februari, 20:15 uur
Geniet van wereldhits zoals Telegraph Road, Lady Writer, So Far away, Love over gold, Romeo & Juliet en natuurlijk het nummer waar alles mee begon, Sultans of Swing. Laat je verrassen, want eindelijk is Brothers in Band (Spanje) in Nederland, het project bestaat al twaalf jaar en ze spelen met de passie, sfeer en feel zoals Dire Straits dat bedoeld heeft.

Johan Goossens – Kleine pijntjes
Zaterdag, 11 februari, 20:15 uur
Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor. Schakelend tussen hilariteit en ontroering, tussen hoge idealen en lullige alledaagsheid, wil hij ervoor zorgen dat je je eigen kleine pijntjes een avond lang vergeet.

Gerard Alderliefste – Une Belle Histoire
Vrijdag, 17 februari, 20:15 uur
Je waant je op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met jou het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat je verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Anne Neuteboom – Effe niet met je mening
Donderdag, 23 februari, 20:15 uur
Je vraagt je waarschijnlijk af waar deze voorstelling over gaat? Goede vraag! Kunnen we niets over zeggen. Wat er gebeurt tussen de vier muren van het theater blijft tussen de vier muren van het theater. Maar Anne belooft je: het wordt een extreem genuanceerde avond. Althans, dat is de bedoeling…

Ocobar – Wonderful Tonight
Vrijdag, 24 februari, 20:15 uur

In het programma Wonderful Tonight brengt Ocobar een ode aan het ruime oeuvre van Eric Clapton. In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Er wordt gelachen en gespeeld. Van Cream naar de MTV Unplugged-sessie.

Meer informatie, klik hier.