Inval in Rotterdam bij kennis van moordverdachte Minh Nghia Vuong

0
455

ROTTERDAM – In de zoektocht naar de voortvluchtige moordverdachte Minh Nghia Vuong is de politie maandagavond een huis binnen gevallen van een contact van Lucky, zoals de bijnaam van de verdachte luidt. Hij werd niet gevonden in de woning aan de Pegasusweg in Rotterdam. De recherche heeft het team dat naar hem zoekt uitgebreid, vertelt de politie in Opsporing Verzocht.

Minh Nghia Vuong wordt ervan verdacht de 66-jarige Michel uit Dordrecht te hebben doodgeschoten op de parkeerplaats van winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht. Haar 38-jarige dochter Anneke werd ook geraakt. Zij is de ex-partner van de verdachte en ligt nog altijd met zware verwondingen in het ziekenhuis.

Justitie heeft een beloning van 30.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Dit is een verhaal van onze mediapartner Rijnmond.