Een levensboek maken vol kostbare herinneringen in de bieb

0
244

PAPENDRECHT – Een boek vol met herinneringen voor mensen met dementie. Op woensdag 22 februari 2023 starten we in Bibliotheek Papendrecht van 10:00 tot 12:00 uur met de workshop: een levensboek maken. Een bijzondere samenwerking met verpleeghuis De Wieken. De workshop bestaat uit twee dagen. De tweede workshop vindt plaats op woensdag 22 maart 2023 van 10:00 tot 12:00 uur. Heb jij een familielid met dementie? Kom samen naar deze bijzondere workshop om herinneringen vast te leggen.


Praktische Informatie
Wat: Workshop Levensboek maken
Wanneer: Woensdag 22 februari 2023 van 10:00 – 12:00 uur
Waar: Bibliotheek Papendrecht
Aanmelden: Gratis! Aanmelden is niet nodig

Een bijzonder boek voor mensen met dementie
Een levensboek is letterlijk een boek over het leven van een persoon. Het helpt iemand met dementie om de meest belangrijke gebeurtenissen uit het leven opnieuw te beleven, maar ook om anderen kennis hiermee te laten maken. Het levensboek is een middel voor de omgeving om gesprekken op gang te krijgen op basis van herinneringen. Een levensboek is eigenlijk nooit echt klaar en kan later altijd nog bijgevuld worden.

Over de Bibliotheek AanZet
De Bibliotheek AanZet is een plek waar iedereen welkom is. Waar je jezelf kunt zijn. Samen met anderen. Of je nu wilt lezen, leren of ontmoeten of op zoek bent naar inspiratie of antwoorden, het mag allemaal. De bieb is een (online) plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen. Zodat iedereen kan meedoen in onze snel veranderende samenleving. Ook jij. Je kunt daarom bij de Bibliotheek AanZet ook terecht om Nederlands te oefenen of om te leren hoe je een DigiD aanvraagt. Want als iedereen mee kan doen, worden onze steden, dorpen en wijken daar beter van. Daar wordt iedereen beter van – De bibliotheek voor iedereen, ontwikkeling voor iedereen.