De nieuwste RegioTip van WHHH is Marco de Hollander

0
277

PAPENDRECHT – Het wekelijkse programma Wij Houden Het Hollands presenteert zijn nieuwste RegioTip. Het is Marco de Hollander met zijn nieuwe nummer Je bent echt ’n vriend. In de uitzending van zondag 5 februari is Marco te gast in de studio van WHHH. Dan wordt de nieuwe track voor het eerst gedraaid.

Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is de ‘Vrolijkste Volkszanger van Nederland’, die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als Dit wordt een avond, Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht en Jij bent de leukste scoorde hij leuke hits.

Wij Houden Het Hollands wordt uitgezonden op zondag van 12 tot 14 uur via meerdere lokale omroepen in onze regio: Papendrecht FM (105.0MHz.), MerweRadio (105.4MHz.), ATOS Radio ((106.1MHz.) en Radio Ridderkerk (105.7MHz.).