Coffeeshophouder in Studio De Witt

0
390
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Van PFAS tot FC Dordrecht en van een coffeeshopeigenaar tot een schrijfster: in het radioprogramma Studio De Witt krijgt u zaterdag weer al het nieuws uit Dordrecht en de regio te horen.

De hoofdgast zaterdag is Edwin Bax. De eigenaar van coffeeshop De Ambassade in Zwijndrecht vertelt over zijn onderneming, in hoeverre er behoefte is aan overheidsregulering en het imago van een coffeeshop.

In het eerste uur, vanaf 10:00 uur, neemt presentator Ben Corino al het regionale nieuws door. De Dordtse wethouder Chris van Benschop vertelt over de beoogde locatie van het asielzoekerscentrum in Dordrecht en Corrado Francke vertelt over de prestaties van FC Dordrecht. Ook is er een interview met schrijfster Marion Bloem te horen.

PFAS-vervuiling en Vlijweide
Om 12:00 uur in de wekelijkse Dordtse ‘Politieke Stamtafel’ schuift een VVD-delegatie uit de regio aan die afgelopen week de Tweede Kamer bezocht om te vertellen over PFAS-vervuiling. Ook gaan politici van de VVD, Partij voor de Dieren, SP, CDA en ChristenUnie/SGP in debat over het bestemmingsplan Vlijweide op het terrein van de voormalige school aan de Noordendijk. Dit uur wordt alleen uitgezonden via Drechtstad FM.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM. Kunt u niet luisteren? Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM 105. Het programma wordt op Drechtstad FM uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur.