PAPENDRECHT – Volgspot Drechtstreek is een programma van Via Cultura en RTV Papendrecht over het theater in onze regio. De presentator is Peter de Liefde en in deze aflevering ontvangt hij de cabaretières Daniëlle Schel (23 februari) en Lotte Velvet (11 februari), die binnenkort optreden in Kunstmin.

Lotte Velvet presenteert live in deze Volgspot Drechtstreek een stukje uit haar theaterprogramma. Eerder werd een interview opgenomen met Flip Noorman die 18 februari optreedt in het Energiehuis begeleid door De Noormannen met zijn nieuwe programma Flip Noorman zingt Tom Waits (in het Nederlands).

Ook in deze aflevering geeft Florian in zijn VlogSpot ons een theatertip voor de komende tijd. In de agenda is te zien, wat er binnenkort in de theaters Kunstmin, Cascade en De Willem is te zien.

Het KleinKunstEnsemble Peter de Liefde zorgt weer voor de muzikale omlijsting.