Interview met burgemeester Jetten in Praatpaal Papendrecht

0
247

PAPENDRECHT – Waarnemend burgemeester Annemiek Jetten neemt afscheid van Papendrecht. Praatpaal Papendrecht had een interview met haar. In de uitzending van dinsdag om 20:00 uur hoort u niet alleen het interview, maar ook een impressie van haar afscheidsreceptie en reacties op haar vertrek. Waarnemend burgemeester Jetten zet haar bestuurlijke carrière voort bij het Waterschap Brabantse Delta. Zij is kandidaat voor de waterschapsverkiezingen in maart.

In de uitzending van volgende week (14 februari) besteden we aandacht voor de installatie van de nieuwe kroonbenoemde burgemeester, Margreet van Driel.


Praatpaal Papendrecht is een lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde en René van Engelen, iedere dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM 105.

Te beluisteren via de website van RTV Papendrecht, in de ether op 105.0MHZ. in de Drechtsteden en de Alblasserwaard en natuurlijk via uw digitale provider.