Voor “Een Goed Gesprek” naar de bibliotheek

0
260
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op dinsdagmiddag 28 februari tussen 14:00 en 16:00 uur kun je voor een “Goed gesprek” naar de bibliotheek in Papendrecht komen. Soms verlang je wel eens naar een gesprek over iets wat jou bezig houdt.

Jannie Nomen en Art Groenenboom zijn elke dinsdag middag aanwezig om naar je te luisteren en met je te praten. Iedereen mag een gespreksonderwerp inbrengen en bij veel belangstelling voor een bepaald thema zal dat georganiseerd worden.

Sterk Papendrecht en de Bibliotheek aan Zet zijn dit nieuwe project gestart. Eke derde dinsdag in de maand is spelletjes middag. Dit geldt voor dinsdagmiddag 21 februari. Je hoeft je niet aan te melden. De vierde dinsdag in de maand staat er “Een goed gesprek” op het programma. Het doel is om een “huiskamer -gevoel” te creëren, waar iedereen die daar behoefte aan heeft kan binnen lopen.

Dit is geheel laagdrempelig. Voor een kop koffie/thee en gezelligheid en vooral ook voor een luisterend oor. Elke dinsdag middag van 14:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom. Wil je meer weten? Kom gerust eens langs op dinsdag middag 7 en 14 februari tussen 14:00 en 16:00 uur in de nieuwe bibliotheek in het gemeentehuis in Papendrecht en vraag het aan Jannie en Art.

Er staat ook altijd een schilders doek klaar en je mag als je dat leuk vindt een stukje schilderen. Op de foto zie je Annemiek Jetten, burgemeester van Papendrecht, daar gebruik van maken. Zij neemt op 7 februari officieel afscheid van Papendrecht en wordt opgevolgd door Margreet van Driel.