Activiteiten voorjaarsvakantie Suppord

0
201

PAPENDRECHT – Suppord, het Jeugd en Jongerenwerk van de Gemeente Papendrecht organiseert tijdens de voorjaarsvakantie diverse activiteiten.

Digitaal Tekenen
“Ben je een (beginnende) tekenaar en hou je van illustreren en wil je je graag meer ontwikkelen in het digitaal tekenen? Op woensdag 8 maart start Suppord met de workshop digitaal tekenen voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Tijdens deze workshop word je begeleid door illustrator Zulfiqar ‘Djugu’ Umarella.

Je leert tijdens de workshop hoe je jouw persoonlijke tekeningen om kan zetten in een digitale tekening en zal je op een leuke, speelse manier uitgedaagd worden om jezelf hierin creatief te ontwikkelen. Dus ben je in het bezit van een tekentablet met uiteraard een teken app (bijv: Procreate). Geef je dan snel op want er zijn namelijk maar een beperkt aantal plekken.

Locatie: Lounge Suppord
Begin/einddatum: Woensdag 8, 15, 22, 29 maart & 5, 12, 19 april
Tijd: 15:00 – 16:30 uur
Prijs: € 20,00
Aanmelden/Contactpersoon: Susanne ten Hulzen. Sm.boer-ten.hulzen@papendrecht.nl

Workshop programmeren
Suppord start op woensdag 8 maart met een workshop programmeren voor kinderen in de leeftijd van 8 – 12 jaar. De workshop bestaat uit drie lessen, die van 18:30 – 19:30 uur duren .
Tijdens deze workshop leer je de basis van programmeren op je eigen laptop. Dit wordt gedaan aan de hand van duplo, het spel Minecraft en het programma small basic.

Zou je graag de basis willen weten om je eigen game te gaan maken ? Geef je dan nu snel op. Deelname bedraagt voor drie lessen € 5 en de locatie is bij Suppord aan de Boeieraak 1 te Papendrecht.

Aanmelden is essentieel want vol is vol.

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Locatie: Boeieraak 1, Papendrecht
Wanneer: Woensdag 8 maart
Woensdag 15 maart
Woensdag 22 maart
Tijd: 18:30 – 19:30 uur