Nieuwe wandelgroepen starten in verschillende wijken

0
384
Wandelgroep BOoost

PAPENDRECHT – Er bestaan verschillende wandelgroepen in Papendrecht en er starten steeds nieuwe, in verschillende wijken van ons dorp.

Dinsdag is zo’n nieuwe groep gestart in de wijk Westpolder. De wandeling begon om 14 uur aan de Jan Steenlaan bij het winkelcentrum. Zo’n 22 mensen wandelden ongeveer 4 kilometer gedurende een uur. Na afloop was er thee of koffie in het winkelcentrum.

Op 10 oktober is een wandelgroep gestart vanaf Verhage Oostpolder. Naast het sportieve wandelen is er ook veel gezelligheid met elkaar en na afloop drinken de liefhebbers nog een kop koffie of thee.

Wie wil aansluiten, kan een keer vrijblijvend meewandelen met deze leuke groep. Iedere maandagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur vanaf Verhage. Voor meer informatie kun je mailen naar a.boogaard37@upcmail.nl.