10e editie van Black-Out Festival in Bibelot

0
207

DORDRECHT – Op vrijdag 24 februari is Bibelot voor de 10e keer dé plek waar liefhebbers van alternatieve muziek zich verzamelen. De 10e editie van het Black-Out Festival brengt een flinke dosis new wave, electro, ebm, gothic en synthpop. Met deze keer energieke optredens van Depeche Mode (Forced to Mode), La Lune Noire en Angels & Agony.

Depeche Mode by Forced to Mode
Weer een DM-Tribute Show? Ja en nee. Forced to Mode presenteren hun “Devotional Tribute” op het hoogst mogelijke niveau. Dat is verzekerd door de reacties van het publiek en de pers bij liveshows en de video’s die tijdens die concerten zijn vastgelegd, spreken echt voor zich. Wat maakt een Forced to Mode Show uniek? Het is de energieke live-uitvoering, een ongelooflijk “dicht bij het origineel” klinkende stem.

Over Black-Out Festival
Mede-bedenker en Dordtenaar Victor Verzijl vertelt over het festival: “In 2011 begonnen we met het Black-Out Festival. De ambitie was daar, maar ik had nooit gedacht dat we zó veel geweldige bands op het podium mochten verwelkomen.” Met de line-up van de 10de editie is Victor erg blij: “Elk jaar was het weer een uitdaging, maar met de hulp van Bibelot en Marco van Belle (van Angels & Agony) hebben we ook dit jaar weer een topaffiche.

Angels & Agony
Het Rotterdamse Angels & Agony is opgericht in 1995. De teksten zijn filosofisch en humanistisch van karakter. Hun muziek is donker en melancholisch maar toch dansbaar met pompende beats. Hun nummers hebben een positieve boodschap. Angels & Agony speelde in veel landen, clubs en festivals over de hele wereld, hun liveshows zijn spannend, sympathiek en zeer intens.

Gratis afterparty: 80’s Wave Night
Na afloop van Black-Out Festival hoef je de zaal nog niet te verlaten. Bibelot’s resident dj’s Victor, Leon & Danny veranderen de Power Stage in een donkere 80’s wave scene. Met hits als ‘Tainted Love’, ‘Promised You A Miracle’ en ‘Enjoy The Silence’, maar ook nummers die alleen in het diepste van je platenkast te vinden zijn. Verwacht in ieder geval muziek van Echo And The Bunnymen, The Cure, Simple Minds en Depeche Mode.

Gratis entree voor iedereen met een Dordtpas! Dit kan uitsluitend door het evenement te reserveren via publiciteit@bibelot.net geef hierbij je dordtpas-nummer door in de mail.

Ticketinformatie
Tickets: € 23,50. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net en bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Voorstraat 180. De afterparty 80’s Wave Night is gratis toegankelijk.