Concert in de Trinitatiskapel te Dordrecht

0
254

DORDRECHT – Het Christelijk gemengd koor De Slagsingers verzorgt op 25 februari het tweede concert in de succesvolle concertserie in de Trinitatiskapel te Dordrecht. De zangers van dit koor kijken er naar uit om voor het eerst op te treden in de Trinitatiskapel.

Dirigent Johan den Hoedt weet de zangkwaliteiten van de leden van dit koor goed tot uiting te laten komen. Samen met organist Reinier Korver en violiste Alisa van Dijk zullen ze u verrassen. Johan den Hoedt en Reinier Korver hopen allebei het orgel en de piano te bespelen.

Reinier Korver, Johan den Hoedt, en Alisa van Dijk zullen ook een aantal instrumentale solo’s verzorgen. Johan den Hoedt speelt ook nog een improvisatie op de vleugel.

Alisa begon haar vioolstudie in Apeldoorn toen ze 7 jaar was. Een paar jaar later verhuisde ze met haar familie naar Canada waar ze in 2006 haar Bachelor of Music afrondde aan UBC in Vancouver. In 2014 behaalde ze haar uitvoerend musicus diploma aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Ook heeft zij muziekpedagogiek gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, en is zij daar in 2016 afgestudeerd.

Behalve uitvoerend musicus is Alisa ook viooldocent met een bloeiende lespraktijk. Alisa heeft sinds 2015 een eigen succesvolle concertserie in de Trinitatiskapel in Dordrecht. Tevens heeft ze een aantal duo’s en speelt Alisa dit seizoen samen met organist Adriaan Hoek, waarmee ze al sinds 2017 samenwerkt.

Het wordt wederom een gevarieerd en feestelijk programma in de sfeervolle Trinitatiskapel in Dordrecht. We hopen u te zien op 25 februari. De toegang is 10 euro en kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Het concert begint om 15:30 uur. De deur van de kerk gaat open om 15:00 uur. De Trinitatiskapel staat aan de Vriesestraat 22 te Dordrecht. Na afloop is er een samenzijn om met elkaar na te praten.