Aftrap wandelgroep ‘Westpolder’

0
304
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op dinsdag 7 februari is de wandelgroep ‘Westpolder’ van start gegaan. Om 14:00 uur verzamelden mensen zich bij de ingang van het winkelcentrum (ingang Jan Steenlaan). Er was een flinke opkomst; er waren ruim 20 mensen aanwezig.

Wandelcoaches José van Hemert en John van der Sluis liepen ook mee en begroetten alle deelnemers hartelijk. De meeste deelnemers kenden elkaar nog niet.

De groep startte de route en liep Molenvliet door, richting de Lage Waard Scholengemeenschap. Verderop ging de groep linksaf het park Noordhoekse Wiel in. Er heerste een gezellige sfeer en veelal twee aan twee lopend, genoot men van de mooie omgeving en het prachtige weer.

Na een klein uurtje keerde de groep terug bij het winkelcentrum en onder het genot van een kopje koffie of thee werd er nog wat nagepraat.

Wilt u ook (een keertje) meelopen? Of meer weten? Neem contact op met José van Hemert josevanhemert@ziggo.nl of 06-12403697. Vooraf aanmelden hoeft niet. U kunt gewoon komen naar het vertrekpunt winkelcentrum Westpolder (ingang Jan Steenlaan).

Graag tot ziens op dinsdagmiddag om 14:00 uur voor een gezellig een sportief moment.