Struinen door het Alblasserbos op dinsdag 28 februari

0
296
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op dinsdag 28 februari organiseert de IVN-werkgroep van de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA) een struintocht door het bos voor kinderen in de basisschoolleeftijd, onder leiding van een gids. Ouders zijn uiteraard ook welkom. Kinderen van 4 en 5 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen. De ochtend start om 10.00 uur bij het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard (SNCA) en duurt ongeveer 2 uur.

Tijdens de winter toch al het voorjaar ontdekken? Je maakt een wandeling in het bos en gaat op zoek naar nesten van vogels, bomen die al gezwollen knoppen hebben, kleine diertjes die weer gaan leven, bloemen die bloeien en nog veel meer.

De kosten bedragen € 2,50 per kind .Graag van tevoren opgeven met naam en leeftijd van het kind via educatie@nvwa.eu. Opgeven kan uiterlijk op zaterdag 25 februari.

Het Streeknatuurcentrum bevindt zich aan de Matenaweg 1 in Papendrecht.