Wisseling Papendrechtse burgemeesters en meer in Studio De Witt…

0
282
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Acties in Dordrecht voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië, de ov-staking, voormalig raadslid Joke Heijmans en meer: het radioprogramma Studio De Witt zit zaterdag weer bomvol actualiteiten. De uitzending is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM 105.

Joke Heijmans schuift on 11 uur bij presentator Ben Corino aan als hoofdgast. Heijmans is voormalig gemeenteraadslid namens de PvdA, evenals voormalig griffier van de Drechtraad en actief triatlonatleet.

Daarvoor komen er nog verschillende andere onderwerpen aan bod in Studio de Witt. Corino interviewt Dordtenaren met een Turkse afkomst over de aardbeving. Stakingsleiders vertellen waarom het openbaar vervoer de afgelopen dagen het werk neerlegde. Ook besteedt Corino aandacht aan de wisseling van burgemeesters in Papendrecht. Corrado Francke praat de luisteraar bij over de actualiteiten rondom FC Dordrecht.

Politieke Stamtafel
In het laatste uur, dat tussen 12:00 uur en 13:00 uur alleen wordt uitgezonden op Drechtstad FM (95.7 MHz.), is de vaste rubriek De Politieke Stamtafel. Daarin gaat het over onder meer het asielzoekerscentrum in Dordrecht en Jan-Willem Boersma, die is voorgedragen als de nieuwe burgemeester van Alblasserdam. Boersma is momenteel raadslid in de Dordtse raad namens de ChristenUnie/SGP.

Studio de Witt is zaterdag live op Papendrecht FM 105. Kunt u niet luisteren? Maandag worden de eerste twee uren herhaald op Papendrecht FM van 10 tot 12 uur.