Man verliest tanden bij val in het water

0
241
Foto Kalkhaven: Paul van de Velde

DORDRECHT – Een 33-jarige man uit Schiedam is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt nadat hij van de kade in het water van de Kalkhaven in Dordrecht was gevallen. Het slachtoffer viel tussen de kade en een aangemeerd schip. Door de klap is hij meerdere tanden kwijt.

De Schiedammer riep vanuit het water om hulp. Omstanders, die in de omgeving fietsten, hoorden het hulpgeroep van de man. Vervolgens belden zij de hulpdiensten.

Zowel politie, brandweer als ambulancepersoneel kwamen om assistentie te verlenen. Het slachtoffer had zich in het water vastgehouden aan een stuk touw en was met een trap op het droge gekomen. Volgens de politie kon hij zich niet herinneren hoe hij precies in het water was beland.

Dit is een verhaal van onze mediapartner Rijnmond.