Veel minder treinen tussen Rotterdam en Den Haag

0
277
Foto: ProRail

REGIO – Door een kapot spoorwissel bij station Schiedam Centrum rijdt slechts een derde van de treinen tussen Rotterdam en Den Haag, laat ProRail weten. Om 8 uur ’s avonds wordt het spoorwissel gerepareerd, wat betekent dat er tussen 20:00 en 01:00 uur helemaal geen treinen tussen Rotterdam en Den Haag rijden.

Voorlopig rijden er minder treinen op het traject. Het was de bedoeling dat de wissel direct gerepareerd zou worden, maar vanwege problemen met de beschikbaarheid van aannemers om het laswerk uit te voeren duurde dit langer. Inmiddels heeft ProRail lassers gevonden om het werk op zich te nemen en zullen zij vanavond om 8 uur aan de slag gaan.

De NS laat weten dat mensen tot en met de avondspits rekening moeten houden met minder treinen.

Dit is een verhaal van onze mediapartner Rijnmond.