Koorconcert in Ridderkerk voor onderzoek darmkanker

0
217

REGIO / RIDDERKERK – In de Gereformeerde Kerk De Levensbron aan de Jan Luykenstraat 10 te Ridderkerk organiseert het bekende koor Inspire2LiveChoir zaterdag 11 maart een koorconcert ten behoeve van onderzoek naar darmkanker.

Het bekende Inspire2liveChoir (165 leden) uit Alblasserdam o.l.v. Peter Overduin geeft opnieuw een concert in De Levensbron op 11 maart 2023. De opbrengst van deze avond is voor het Radboud Oncologie Fonds, voor specifieke onderzoeken van de stadia van darmkanker om uitzaaiing te voorkomen en zodoende een beter behandelplan te geven.

Aan deze avond werken mee organist Johan den Hoedt, Jan Peter Teeuw op de vleugel, Severin van Dijk op de dwarsfluit en Yta van der Zwaag op de hobo. Naast koorzang zijn er ook diverse instrumentale intermezzo’s en samenzang. Al met al belooft het weer een bijzondere afwisselende avond te worden waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

Aanvang: 19:30 uur. Kerk open: 19:00 uur. Toegangsprijs € 15.-p.p. kinderen t/m 12 jaar € 5.-p.p. Kaartverkoop: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257 én ’s avonds aan de kerk.