Agenten reanimeren overlastgever in politiebus na aanhouding in Oud-Alblas

0
227

ALBLASSERWAARD – Agenten hebben zaterdagavond een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfsplaats gereanimeerd op de N214 bij Oud-Alblas. Hij zat toen in de politiebus nadat de politie hem had aangehouden.

Rond 19:00 uur kreeg de politie een melding van een overlast gevende man. Toen de agenten aankwamen, bleek de man zwaar onder invloed te zijn, volgens een politiewoordvoerder. Tijdens de arrestatie verzette de man zich.

Ook in de politiebus bleef hij dat doen. Omdat hij agressief werd, probeerden de agenten hem te kalmeren. Nadat hij opnieuw in verzet kwam, verslapte hij plots. Daarop zetten de agenten de reanimatie in. Ook belden ze een ambulance. Die bracht hem naar het ziekenhuis. Toen hij enige uren later hersteld was, moest hij alsnog mee naar het politiebureau.

Voor foto’s klik hier.

Dit is een verhaal van onze mediapartner Rijnmond.