Binnenkort te zien in De Willem

0
282
De magische kast met ballon foto: Robin de Ridder

Onderstaand een overzicht van voorstellingen die binnenkort te zien zijn in De Willem (Papendrecht). Voor meer informatie ga naar de website van Theater De Willem.

Anne Neuteboom – Effe niet met je mening
Do. 23 februari, 20:15 uur
Je vraagt je waarschijnlijk af waar deze voorstelling over gaat? Goede vraag! Kunnen we niets over zeggen. What happens tussen de vier muren van het theater stays tussen de vier muren van het theater. Maar Anne belooft je: het wordt een extreem genuanceerde avond. Althans, dat is de bedoeling…

Ocobar – Wonderful Tonight
Vr. 24 februari, 20:15 uur
In het programma Wonderful Tonight brengt Ocobar een ode aan het ruime oeuvre van Eric Clapton. In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Er wordt gelachen en gespeeld. Van Cream naar de MTV Unplugged-sessie.

Silvester Zwanenveld – Zwijgrecht
Za. 25 februari, 20:15 uur
Silvester is er inmiddels achter dat ‘Je bek houden’ soms de allerbeste beste strategie is. Maar laat dat nou net het talent zijn dat deze cabaretier volledig mist. Dus de enige manier om dat duidelijk te maken is door zijn mond open te trekken. Een indringende voorstelling met een ongezonde dosis humor. Wees erbij of wees een vierkantje.

Huub Cooijmans – De Magische Kast (4+)
Di. 28 februari, 14:30 uur
Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub en zijn publiek om samen de magische kast open te krijgen? Wat zou er in de kast zitten en wat doe je als blijkt dat ‘ie betoverd lijkt te zijn! Een familievoorstelling vol magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten.

African Mama’s – Graceland The Concert
Wo. 1 maart, 20:15 uur
In Graceland The Concert laten The African Mamas het publiek het fantastische concert, waar Paul Simon de aanstichter en dirigent van was, herbeleven. Met hun prachtige stemmen, diepe emoties en ontembare vitaliteit creëren The African Mamas meer dan een prachtige show. Het wordt een onvergetelijke muzikale belevenis.

Huisvrouwen bestaan niet
Do. 2 maart, 20:15 uur
Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven. In de herkenbare en humoristische voorstelling Huisvrouwen Bestaan Niet maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier.

Stichting De Tijdmachine – Gouwe Ouwe
Vr. 3 maart, 20:15 uur
Gouwe Ouwe is een ouderwets gezellige middag. Contact staat bij ons centraal. Buurtbewoners, familie, vrienden; iedereen is welkom. Gouwe Ouwe is een muzikale tijdreis door het verleden. Droom weg bij Elvis, zing mee met de hits van Ramses Shaffy en swing mee op de klanken van The Beatles. Bij Gouwe Ouwe gaan we terug in de tijd en halen we muzikale herinneringen op.

Jandino Asporaat – Judeska Airlines
Za. 4 maart, 20:15 uur
Na vier succesvolle films en twee uitverkochte theatertournees keert Judeska terug in een gloednieuwe hilarische klucht, geproduceerd door Het Huis van Asporaat.